top of page

ONS IDEE

FitChro biedt lifestyle coaching met een specialisatie op vlak van mensen met een chronische aandoening. Waarom focussen we ons nu net op deze doelgroep? Al onze teamleden kennen iemand van dichtbij in hun familie of vriendenkring die hiermee te kampen heeft. Ondanks het immense aantal mensen met een chronische aandoening, zijn er weinig sportmogelijkheden voorzien die rekening houden met de uitdagingen voor deze groep.

IMG_1542.JPG
WhatsApp Image 2022-02-21 at 13.52.07.jpeg

VOOR WIE?

Een chronische aandoening is slechts een noemer. Wij besteden meer aandacht aan de persoon achter de aandoening en focussen op zijn of haar noden.

We hanteren dan ook een brede definitie van een chronische aandoening en kijken vooral naar jouw persoonlijke situatie. Van MS en fibromyalgie tot mensen na een kankerbehandeling of mensen met een burn-out, iedereen is welkom bij FitChro.

 

Natuurlijk kunnen ook mensen zonder chronische aandoening komen trainen bij FitChro.

VOORDELEN VAN FITCHRO

Het doel van FitChro is om de levenskwaliteit van onze klanten te verbeteren. Het is wetenschappelijk bewezen dat sporten helpt om symptomen te verminderen. Dat koppelen we aan het mentale aspect van onze begeleiding. Onze coaching is er dus in essentie op gericht onze klanten zich beter in hun vel te laten voelen.

WhatsApp Image 2022-11-06 at 1.00.59 PM.jpeg
bottom of page