top of page

WIE ZIJN WE?

Wij zijn Selle en Joppe, oprichters van FitChro en tevens broers. Tijdens het laatste jaar van onze opleiding aan de hogeschool startten we met dit project. Ieder van ons kent iemand van zeer dichtbij met een chronische aandoening. Van daaruit komt onze drive. Na onze opleiding besloten we daarom om FitChro verder te zetten.

Iedereen kan sporten! Die overtuiging inspireert ons om elke dag het beste van onszelf te geven zodat jij kan genieten van de beste service.

EkidenMechelen-MS-LigaVlaanderen-361_edited.jpg

ONZE BEWEGINGSDESKUNDIGE

IMG_1837_edited.jpg
Selle - 24 jaar

Selle is een echte sportieveling met een hart voor fitness, fietsen en voetbal. Net zoals zijn broer Joppe, de mede-oprichter, ontstond zijn passie voor FitChro door hun moeder die aan MS lijdt.

Hij waagt zich graag al eens aan een uitdaging. Zo deed hij mee aan de 'Container Cup voor studenten' en verbrak hij toen het voorlopige record op de 'Monkey Bars'.

Hij zorgt bij FitChro steeds voor amusante trainingen op maat van de klant.

ONS MANAGEMENT

Joppe - 22 jaar

Joppe is de jongere broer van coach Selle. Hun passie voor FitChro is ontstaan door hun moeder die MS heeft.

Joppe is het aanspreekpunt van FitChro en zorgt voor de communicatie met onze leden en externen. Als je een vraag hebt kan je dus steeds bij hem terecht.

Buiten FitChro is hij nog volop bezig met sport. Zo spendeert hij zijn vrije tijd onder meer aan vrijwilligerswerk bij zijn favoriete voetbalclub.

IMG_1869.JPG
bottom of page