top of page

WIE ZIJN WE?

Wij zijn Selle en Joppe, oprichters van FitChro en tevens broers. Tijdens het laatste jaar van onze opleiding aan de hogeschool startten we met dit project. Ieder van ons kent iemand van zeer dichtbij met een chronische aandoening. Van daaruit komt onze drive. Na onze opleiding besloten we daarom om FitChro verder te zetten.

Iedereen kan sporten! Die overtuiging inspireert ons om elke dag het beste van onszelf te geven zodat jij kan genieten van de beste service.

Afbeelding van WhatsApp op 2022-05-14 om 16.53.01.jpg

ONZE BEWEGINGSDESKUNDIGEN

IMG_1837_edited.jpg
Selle - 22 jaar

Selle is een echte sportieveling met een hart voor fitness, fietsen en voetbal. Net zoals zijn broer Joppe, een ander teamlid, ontstond zijn passie voor FitChro door hun moeder die aan MS lijdt.

Hij waagt zich graag al eens aan een uitdaging. Zo deed hij mee aan de 'Container Cup voor studenten' en verbrak hij toen het voorlopige record op de 'Monkey Bars'.

Samen met Thomas zorgt hij voor amusante trainingen op maat van de klant.

Thomas - 26 jaar

Thomas is een sport- en beweegliefhebber woonachtig te Rijkevorsel. Tijdens het weekend leeft hij zich vooral graag uit op het voetbalveld zowel als speler en als trainer. Als trainer is het zijn doel om zowel de individuele als groepstrainingen plezierig en laagdrempelig te maken, aangepast aan de noden van de klant. Naar aanleiding van persoonlijke ervaringen met chronische aandoeningen bij zijn ouders, namelijk fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom en kanker, is hij een ideale aanvulling bij het FitChro-team.

IMG_1850_edited.jpg

ONS MANAGEMENT

IMG_1869.JPG
Joppe - 21 jaar

Joppe is het jongste lid van ons team en tevens de broer van coach Selle. Hun passie voor FitChro is ontstaan door hun moeder die MS heeft.

Joppe is het aanspreekpunt van FitChro en zorgt voor de communicatie met onze leden en externen. Als je een vraag hebt kan je dus steeds bij hem terecht.

Buiten FitChro is hij nog volop bezig met sport. Zo spendeert hij zijn vrije tijd onder meer aan vrijwilligerswerk bij zijn favoriete voetbalclub.

bottom of page